URBAN INPUT

Experiència real sobre el terreny i en l’idioma dels inversors.

URBAN INPUT

URBAN INPUT

A Urban Input creiem en crear un entorn urbà millor, més productiu i més accessible.

Ens centrem en els edificis i els terrenys, i la nostra missió és crear nous espais i millorar els ja existents de la manera més innovadora i eficient possible, i a través del design-led thinking. Estem especialitzats en el sector residencial i d’oficines, incloent la gestió de parcel·les, el desenvolupament i la renovació els edificis ja existents. Vam dissenyar i construir els primers edificis d’oficines LEED Gold i Platinum que es van entregar a Barcelona, i seguim treballant per incorporar la sostenibilitat a tots els àmbits de la nostra activitat.

URBAN INPUT

Partint de la nostra trajectòria principal com a promotors d’oficines, actualment operem a nivell nacional en zones on identifiquem oportunitats tant estratègiques com de nínxol.

Excloent la nostra constructora germana, Uniq Residential, dividim la nostra activitat en tres àrees principals: Income Producing, Land Banking i Special Situations.

Una de les claus de la nostra capacitat d’oferir una informació més sòlida dels projectes immobiliaris és la nostra aptitud per aprofitar aquestes àrees diferents del nostre negoci i per combinar els coneixements dels nostres Asset Managers de manera transversal. Creiem que, actualment, aquest intercanvi d’idees i coneixements ens permet tenir una imatge més complerta de les situacions immobiliàries complexes, en especial en un món en el qual les fronteres entre vida, feina i oci es difuminen cada vegada més.

URBAN INPUT

Estem habituats a treballar en col·laboració amb clients sofisticats i exigents.

En la majoria de casos, oferim un servei integral que inclou la gestió de la societat tenidora dels actius a Espanya, a més de tot el procés immobiliari.

El nostre equip compta amb Asset Managers i professionals immobiliaris excel·lents que treballen per oferir el millor servei possible als nostres clients. Aquests inclouen fons de capital privat, fons de deute, grans family offices i clubs d’inversors. Com que només ens dediquem a la gestió i el desenvolupament d’actius immobiliaris, estem plenament alineats amb els nostres clients i actuem i pensem només en els interessos dels propietaris dels actius.